Aug 29, 2012

SALAM AIDILFITRI 2012

Assalamualaikum semua..
haa..lama betul rasa x berblog n jengok blog kwn2 sekalian..
sekarang baru ada masa nak berblog semula setelah penat berkerah tenaga mencari rezeki lebih di bulan puasa yg lepas..
Sekejap ja kan,harini dah masuk 11 syawal.. 
Tapi harini baru aku ada kesempatan utk update blog pasal raya..hehee..
bukan ketinggalan zaman yer,cuma masa x mengizinkan utk nak mengadap laptop 
serta merapu mcm2 cerita dlm blog..

Beginilah keadaan aku (mcm gmbr kucing kat atas) setiap kali tibanya bulan puasa..
pulun menjahit menyiapkan tempahan x kira siang & malam..
waktu tido x yah nak ceritalah, lelap ikut suka ja.. kdg2 tertido atas mesin jahit pun pernah..
Apapun sikalang, aku sudah layaaaaa...hahaha..




 1st time beraya di rumah baru..
Seronok sgt2,dpt merasa beraya di rumah seniri..Alhamdulillah..
Kami memilih warna blue purple utk tema kaler baju kami tahun ni.. suka sgt warna nie,sgt2 cantik.. 
Warna ni juga merupakan warna baju kawen kami dulu..
Kali nie sempat menyiapkan baju raya sendiri & Cik Dania..
So,dapatlah kami sedondon di hari raya..
Si manja mama & papa..
Sesi bermaafan-maafan se family.. 
Cik Dania nmpk cam x sabar nak bersalam dgn abahwan tu..
ka x sabaq nk pau duit raya abahwan..ekeke
Turn Cik Dania bermaafan plak dgn abahwan & mamawan..
Cik Dania dapat duit raya 2 kali dr abahwan & mamawan..
yeay..
 Gambar kenangan sefamily di Aidilfitri 2012, walaupun kekurangan ahli family..
Cik Dania dgn cousin2 nya yg ciut miut..

Bila dah lama x berblog, terus ketandusan idea nak merapu apa..hehee

Oklah kawan2, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAFKAN SEGALA KESALAHAN & KEKHILAFAN.
Ikhlas dari tuan punya belog-Wanie

4 comments:

LYAfrina said...

cantik!
kaler royal blue..

mummycda said...

cerianya susana raya di umah wanie...cantik la warna tema baju raya....hhhmm mesti best dapat beraya di umah baru...:)

Umi mukminah said...

cantik...meriah n ceria...

mummY daniSha said...

cantekkk!selamat hr raya!danisha lak x nak angpau...hehee