Jun 15, 2013

BEDAK SEJUK TANAKA TATE BY D.E.A

Berita baik utk yg mengalami masalah jerawat!!

Bedak tate yang diperbuat daripada kayu tanaka sangat terkenal di kalangan org2 Myanmar..sbb tu muka diorg licin je..ari2 duk tempek bedak ni rupenyeee..haa jgn x tau artis trkenal Nora Danish satu family pun duk tempek bedak nilaaa..tu kulit muka die licin n cantik je...mmg mujarab!! Besttt berbaloi2..harga murah tp berkualiti..x payah nk perabih duit beratus2 g specialist...rajin2 tempek bedak ni je dh cukup..x caya cuba try...kompem x nyesal punyer!!



Harga pun MURAH.. Tp berhasil..insyaAllah..try dulu br tau...dibuka juga untuk HARGA BORONG!!Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association) diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:-
-kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
-Lembutkan kulit
-Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
-Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.



Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn ari dan sapu kan ke muka.Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya.Sesuai untuk lelaki dan wanita.

Berminat order pm@sms 0194887412..
Harga retail rm30/each..free postage

Utk borong sila sms yea..10 unit,20 unit,50 unit,100 unit..permintaan sgt tinggi skrg..
sapa cpt,dia dapat..

Harga semestinya terbaik dari ladang anggur..
Jom cun melecun raya ni..

4 comments:

Aine Ainun said...

banyaknya barang awanie jual...

macam berkenan ja,
nanti kalo nak saya msej wani ea

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.90
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

tenku butang said...

nak tanya.. rm30 ni berapa gram yea?

RedRose said...

wow! you're a businesswoman now yeah sis? mudah2han semakin murah rezeki you ye. insha Allah...