Dec 15, 2012

RAHSIA MILKY COLLAGEN

Just to announce  http://one-ebeautyshoppe.blogspot.com/ mempunyai satu lagi
produk terbaru yg sedang hot di pasaran skrg iaitu MILKY COLLAGEN..Alami 8 Keberkesanan Utama untuk Kecantikan Awet Muda


  • Hidrasi
  • Pencerahan Kulit
  • Anti Kedut
  • Pembaikpulih
  • Pembesaran Payudara
  • Penjagaan Rambut
  • Kesihatan Tulang
  • Susuk Badan Menawan

1) Pengunci Kelembapan untuk Hidrasi Kulit

- Mengunci 30 kali ganda kelembapan dalam kulit secara ketat dengan struktur heliks yang unik. Kulit kekal lembap, halus dan bersinar. 


2) Tompok dan Jeragat menjadi Pudar untuk Kulit Cerah Berseri

- Menawarkan pemulihan kuat untuk pembaharuan sel, mengurangkan parut jerawat dan bintik melanin, memperbaiki kompleksi dan rona kulit serta mengembalikan keserian sekaligus menjadikan kulit kelihatan sihat secara semulajadi.


3) Kulit Kendur diketatkan, Kedutan Mata berkurangan


- Membekalkan kekuatan struktur dan sokongan kepada tisu gentian kulit, memperbaiki kekenduran kulit, mengurangkan kedutan  dan merawat garis-garis halus.


4) Kerosakan Kulit Terpulih, Kulit Kembali Anjal


- Merangsang proses sintesis kolagen yang semulajadi untuk pemulihan serat elastik yang rosak atau uzur bagi mengembalikan keanjalan kulit.


5) Kaya dengan Tisu Penghubung untuk Bentuk Payudara yang Diperbaiki


- Kolagen mengandungi hidroksiprolin yang memainkan peranan penting dalam mengukuhkan bentuk payudara, mencegah kelendutan dan memberi sokongan untuk payudara yang lebih tegang.


6) Kulit Kepala Sihat, Rambut dan Kuku Cantik Berkilat


- Menyuburkan tisu subkutaneus pada kulit kepala untuk memperbaiki rambut yang rosak di samping mengembalikan keanjalan dan kekilauan rambut serta memberi khasiat untuk kuku yang kuat dan sihat.


7) Tulang Kuat, Sendi Fleksibel


- Membina tulang yang kuat untuk mencegah osteoporosis. Zat yang mencukupi dalam tisu sendi mengekalkan kesihatan dan kelenturan sendi untuk fungsi optima. 


8) Pelangsingan Badan untuk Lekuk Menawan


- Kaya dengan zat makanan, 0% kandungan lemak, meningkatkan kadar metabolisma  dan membantu menguruskan badan, serta mengetatkan kulit yang kendur selepas kehilangan lemak. Maklumat lanjut mengenai MILKY KOLAGEN sila layari:

No comments: