Oct 3, 2012

Sne Beutskin Essence (Stokist Kedah)

Di atas sambutan yg sgt menggalakkan terhadap Beutskin essence ni,
x kira tgh mlm or pg2 buta, ada saja customer sms bertnyakan 
tentang produk yg tgh hot selling nie..
Dari ahli terus aku register menjadi stokist yg sah.. 

Dlm mgu nie, InsyaAllah stok baru akn smp dlm 2-3 hr lg..
Kepada yg telah membuat payment, diharap bersabar yer..
Smpai je nti brg dpn umh, terus akan dibungkus utk customer2 semua..
Kalo sempat, brg akn dipos kan hari yg sama juga..

Kepada yg berminat utk bertnya sebarang soklan @ mencuba produk ni,
bole terus hubungi/sms 0194887412 @ 
emailkan ke one.ebeautyshoppe@gmail.com
Utk reply asap, sila hubungi/sms terus yea..

Bagi yg tinggal area berdekatan Alor Star, bole terus COD..
Hubungi 0194887412 utk membuat sebarang appointment..

Sekiranya ada call yg x sempat di jawab, sila tinggalkan pesanan yea..

Jgn lupa hubungi/sms 0194887412.

Pembelian pertama secara automatiknya akan didaftarkan menjadi ahli..
Dapatkan beutskin essence dari stokist/pengedar yg sah..

 Ada makluman seller yg cuba mengambil kesempatan menjual dgn harga yg murah..
Selepas customer membuat pembayaran, terus seller tu lesap..
Be carefull ya!

Maklumat lanjut
 http://one-ebeautyshoppe.blogspot.com/

PROMOSI PROMOSI...
.
.
.
BELI SEKOTAK BEUTSKIN

+FREE POSTAGE
+FREE KEAHLIAN..
+FREE SNE EXCEL TEA

HARGA SEBELOM RM230
.
.
.
kini dgn harga yg semestinya murah & terhebat!!
cepat2 SMS 0194887412 (limited stok)
.
.
.
.
Stokist dialu2kan..

Berminat nk join SMS 0194887412, utk maklumat lanjut..

Kami akan guide anda, cara2 nya..

InsyaAllah,
anda tidak akan merasa rugi join SNE dgn bonus yg akan anda dapat nanti..

3 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mantop bisnes..tahniah :-)

Anonymous said...

Boleh ke consume produk milky g dan sne beautskin pd masa yg sama

Anonymous said...

satu kotak BE ni tahan brp bln ek?