Apr 3, 2012

Tathion Tab.



Setiap orang nakkan kulit yg cantik, halus mulus bak kulit telur kan??.. aku pun mcm tu jgk lah, aku adalah seorang yang terlalu obses ttg bab2 penjagaan kulit ni.
Baru2 ni aku ada try satu produk iaitu 'tathion Tab' yang aku nk sharekan bersama kat sini..
'Tathion merupakan suplemen atau khasiat tambahan yang boleh mencerahkan kulit secara menyeluruh. Tathion ini berasal dari korea. Faedah yang sangat baik yang boleh didapati dari Tathion adalah untuk memutihkan tubuh dari dalam dan sekata. Kesan sampingan yang boleh berlaku akibat pengambilan Tathion yang berlebihan adalah pengurangan pigmen-pigmen hitam dalam badan yang mengakibatkan pencerahan kulit secara keseluruhan, pengurangan berat badan dan ketidakselesaan perut. Walaubagaimanapun, tidak semua individu mengalami kesan sampingan ini'...

Kalau korang nak tau lebih lanjut mengenai Tathion Tab ni silalah ke blog ni:

Aku pun baru try dlm semggu, hubby aku pun join sekali, hermm.. jeles la tu takut bini dia sensorang cantik... Setakat ni alhamdulillah ada perkembangan positif yg aku nmpak, kulit makin licin, lembut. Fungsi sebenar adalah utk memutih secara semulajadi dari dalam, tp disebabkan muka aku mmg dh putih mgkin x nmpk sgt kesannya... cuma hubby nmpk kulit muka dia makin cerah sket dari dulu. Nanti aku akan update ttg perkembangan kami menggunakan Tathion Tab ni ye..
Berdasarkan pemerhatian my BIL-asrul yg dah menggunakannya mmg terbukti berkesan. Kulitnya nmpk sekata, makin cerah, glowing & awet muda nmpk BIL-asrul lebih muda dari hubby aku walaupun dia adalah abg .. & skrg dia pun sedang giat juai produk nie.. laris wooo cam pisang goreng panass!!
Dan kalo korang nak tau produk ni jugalah merupakan antara produk yg terfames di kalangan artis & selebriti.. hehe aku pun nk cantik cam artis gak ahhh!!..
Cuma reganya terover sket.. yelah nak cantik haruslah keluar duit lebih sket kan??..

Jadi kepada yg berminat nk mencuba tu, jom baca more details di link yg aku letakkan di atas tu.. Jgn risau jika korang ada sebarang pertanyaan & kemusykilan ttg produk ni sbb aku boleh terus rujuk dgn BIL-asrul, lgpun dia adalah seorang doktor.
Sempena tahun baru nie kami ada menawarkan harga termurah dari yg lain2.. Jgn lepaskan peluang ni!!

Moh ler kita cantik reramai yer.. ngeee..ngeee

Pakat klik ramai2 di sini yer utk more details:

16 comments:

penDragon said...

wah, menarik ni...berminat nk guna tab ni...balik nnti kena beli ni...beli bekalan utk setahun terus! (balik setahun sekali, kalau dekat boleh beli sikit2)

>>EiN@>> said...

patutla makin cntik...sy adalah org yg malas jga kecanctikan kulit sbb dr lahir g kulit xcntik...mak kata kita ni diperbuat dari tanah yg xelok kot,boleh plak dia ckp cmtu....

wanie amerie said...

k ruby: harus try.. tgk bang lon kan makin berseri2 je kan..
takpe, beli byk2 bole diskaun lagi..

wanie amerie said...

k ina: ala jgn ckp mcm tu.. mmg bkn semua manusia dilahirkan cntik2 belaka.. tapi kalo kita rajin berhias & menjaga kecntikan insyaAllah makin cantik lah kita..hehee

LYAfrina said...

hehe... mstir try gak ni... ni kologen utk kulit yer?

wanie amerie said...

lyafrina:yup, everybody should try this product.
dia bkn kolagen tp supplement mcm vit.2 lain.
tapi skrg ni x de stok..tggu insyaAllah hjg bln mac akan ada blk stok nya..

mummY daniSha said...

hi salam kenal wanie....macam best je produk ni.haruss try hehee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pttla tuan blog cantik berseri-seri :)

LYAfrina said...

harganya mahal x?? mmg tau pasal pil ni...

Aine Ainun said...

Wanie: mcm tertarik je, pil ea? Sat lagi nk terjah la,

wah, buat nasi tomato ea?
Share la;)

wanie amerie said...

lya:rege dia agak mahal jgk..more info lya tgk kat link yg doberi tu..
tp blom ada stok lg nie..ramai yg tertggu2 ni..

wanie amerie said...

cik betty:mana ada berseri2 tuan blog yer..cam besa2 je.hehe

wanie amerie said...

AA:nnti stok bru akan smpi,wanie akn maklumkan dlm blog ni k..
aahh,td wat nasi tomato..nnti wanie update k..heehe

ogyep yummy mellow said...

Berminat juga dengan Tathion Tab ni... Dah ada stok ke? BTW, halal tak ?

wanie amerie said...

ogyep:belom ada stok lgi.. jgn risau tathion ni halal, sbb diperbuat dari sumber tumbuh-tumbuhan..bkn dari sumber2 haiwan yg di ragui..

Fidah Milano said...

Bf mom bleh comsume x?