Jan 25, 2012

Berkelah Di Pantai Yang Indah!

Weekend lepas kami anak beranak ke Penang. Hubby ada hal di sana, aku dah nama surirumah kan, haruslah mengikut sekali.. Di samping tu, amik peluang pos brg di Penang kepada customer yg order brg, di sbbkan hari jumaat pos opis di Kedah cuti.
Petangnya bila dah selesai semua kerja, bawak dania lepak2 tepi pantai sambil pekena prosperity burger.En hubby berkenan sgguh dgn prosperity burger ni, bg aku x da lah sedap sgt pun, biasa2 ja.


Pastu dania terus meroyan nak mandi laut, bila tgk ada kanak2 lain dok mandi-manda. Nasib ada bwk bju lain.. Dania terus terjun mandi dgn seluar jeansnya..hadoii..
Sebenarnya x plan pun, nk bg dania mandi sbb tulah x bwk bju mandi. Tp tgk beria-ria sgt dania nk mandi jgk,ermm suka ati ko lah nak oii!..jnji ko hepi



Cer tgk dania, tgl baju ja.. jeans dah basah kemain berat lg.. Kesejukan mandi smpi terketaq2 dania, habis pasir penuh atas kepala.. dania dania..


Sukanya dania mandi smp baring2 gitu!


Dania suruh papa lukis lipas.. tp bila siap sekali tgk mcm sotong pun ada..




Dulunya aku suka ke tempat tanah tinggi sbb sejuk, tp sejak akhir2 ni suka ke pantai plak.. bila tgk laut terbentang luas nan membiru, rasa tenang sgt.. indah sgguh ciptaan Tuhan.




Time mama & papa mengediks! ehemmmm..

3 comments:

zuliana abd rahman said...

Bestnya wanie gi Penang.Yana dah lama tak ke sana.Setiap kali balik ke Kedah smpat jeling jer sign board menunjukkan arah ke Penang tu.

Planning nak ke sana dlm cuti sekolah bulan mei nnt.Insyaallah...kalau kesihatan mengizinkan dan en.hubby dapat cuti lama sikit.Psst...wanie kalau yana balik kedah nnt boleh calling2.

wanie amerie said...

Kami mmg selalu ke Penang, hubby ada rumah sana.. mcm2 la benda nk uruskan hal rumah sana, tu yg selalu ke sana tu.
Yana, boleh ja.. ni no fon wanie 0194887412. sms ja wanie. insyaAllah ada rezki, leh kita jumpa nanti..
Kalo yana nk blk bln mei nanti,sempat kot wanie msk umh baru, leh dtg jenjalan..hehee

maryanto raharjo said...

foto yang cantik.
lanjutkan berkreasi.
.
.
salam semangat
http://www.kabartebo.top