Jul 20, 2010

Menjelang Ramadan..

Ramadan bakal menjelang x lama lg,bermakna bukanlah bulan untuk aku bersenang lenang..time bulan ni lah aku bole meningkatkn pendapatan yg berlipat ganda.
Mmg x menang tgn jugalah aku menerima tempahan shhgkn ada yg terpaksa ditolak.Sebenarnya sejak awai bln jun lg aku dh tutup utk tmpahan bj raya ni,tp ada jgk yg dtg merayu2 kt aku nk tmph utk ank sbb nk bli yg ready made x da saiz,last2 terima jgk la..sian plak aku tgk.
Skrg ni aku dh start bertungkus lumus menjait utk raya,aaahh time mcm ni mmg la tido pn hnya 4jm sehari,mmg penat sket tp hnya utk sebulan ja,so aku teruskan..
Aku berharap semoga aku diberi kesihatan yg baik utk terus menjlnkan ibadat kpdNya n dpt menyiapkan tempahan yg bertimbun2 ni..Aku ucapkan Selamat Berpuasa bt semua umat Islam,jgn x posa tau..lepas ni rsanya mmg aku dh x da msa nk update blog aku ni shgga raya..see ya..

6 comments:

>>EiN@>> said...

lor cptnyer post n3 posa..ala sub jgnla xupdate...cer buh pic yg hg tgh serabut menjahit tu nk tgk..patutla maintain slimje kuat kerja yer...
weh,t klo aku dh da umh sndiri bleh tmph lgsir kt hg..mst pndai hg wt,yg penting diskaun,hihi
xsakit pinggangker...hg pndai wt baju apa lg ek..baju kembang utk ank xtunjukpn yg hg wt,bleh tempah t...

~IZZAH~ said...

go go...!! semoga makin murah rezki.

update la blog, bagus tau sbg terapi n release tens.. mcm i ni.. hehhee

wanie amerie said...

k ina:ermm umah sub mmg hari2 berserabut pn hehe..langsir x pndai sgt sbb lbh concentrate ke bj..dulu msa bru dpt bb rajin gak ler bt bj tuk bb,skrg ni bli jer.kdg2 time raya bj sndiri pn x dan nk bt tau,last2 bli yg ready made,yg heran bj org bole plak jait beratus2 psg,mcm tukang umh la,bole bt umh org elok2 tp umh sendri x siap2..hahaha
izah:btoi2,tgk la nati ader msa sub update..

>>EiN@>> said...

hehe,mmg selalu tukang baju xdan wt bj sndiri..sian yer..org xdk kje blehla rjin wt ye tak ni dh byk tempahan baik belije bju bb kan..xyh pening pala..smpai beratus2 ye byk tu..ha updatela blog..skit2pn jd la..

Anonymous said...

jsulgtpgj
ugg
ugg アウトレット
アグ,ugg ムートン
chan luu ブレスレット
UGGブーツ専門販売店

fbofpjxjf
[url=http://www.chanluuoutletjapan.com/]chan luu ブレスレット[/url]
[url=http://www.winterbootsforjapan.com/]ugg ブーツ[/url]
[url=http://www.chanluuoutletforjp.com/]chan luu オンライン[/url]
[url=http://www.winterbootsfor2012.com/]アグ オーストラリア[/url]
[url=http://www.2012bootsforjp.com/]アグ サンダル[/url]

qfcyktxrt
http://www.winterbootsfor2013.com/ UGG キッズハワイ アグ
http://www.annksnowboots.com/ ugg ブーツ
http://www.allthesnowboots.com/ ugg ベビー
http://www.japanwinterboots.com/ ugg 新作
http://www.winterbootsforjapan.com/ アグ

Anonymous said...

buying xanax xanax xr overdose - xanax bars pink