Mar 7, 2010

****CUTEST BABY WITH CUTE MOM****... by MaMa_Aqish"

GAMBAR YANG DIPERTARUHKAN...



ANAKKU YG CIUT MIUT : NURDANIA ERMYNA BT KHAIRUL AMRI
UMUR ANAKKU : 1 THN 2 BULAN
PANGGILAN MANJA ANAKKU : NARNIA
IBU SI BUDAK CIUT MIUT : SUBRIAH BT ABD RASHID
NAMA MANJA IBU : WANIE

Ceritakan sedikit ape yang anda tahu mengenai blog mama_aqish & kenapa anda suka terjah blog mama_aqish(pendek pun tak pe)

Salam mesra bt mama aqish,actually saya mmg dh lama dok follow blog mama aqish tp secara senyap jer..sbb apa tau?? sbbnya blog mama aqish ni best sgt byk info yg berguna saya dpt blaja ( amatlah sesuwai bt saya yg bru berjinak2 dgn dunia blogger ni..)cthnyer yg plg best saya dpt blaja blog tutorial mama aqish n seronok tgk gmbr2 bb yg suweet sgt..hehe di samping tu bole gak saya join any contest sbb mama aqish mmg rajin anjurkan mcm2 contest..

So,tq very much to mama aqish n penaja2 di ats anjuran dis contest n utk makluman mama aqish ni lah 1st time saya try join contest..hehe (harap2 murah rezki la ek n to para juri jgn la segan silu utk memilih kami yea)

Lastly,kt bwh saya listkan penaja n penganjur contest kali ni,byk yg menganjur ni mesti hadiah nyer pn bestkan..

SO LOVELY COLLECTION
LUV BABY FASHION
NURDBOUTIQUE N NUR-JUSMATE5
ADDA CUTECLOTH

2 comments:

mamamiera said...

cutenyeee.. kiut sgt2..
mudah2an terpilih ye..
gud luck!!

wanie amerie said...

Mama_Aqish:tima kasih..harap2 mama_aqish sudi2 la pilih kmi yea..hehe

mamamiera:TQVM...