Nov 5, 2009

~ IT'S MY LIFE ~

video

Ni merupakan hadiah penuh misteri yg dirahsiakan oleh my hubby untuk aku yg mana aku hanya tau pada mlm perkahwinan kami, mmg tangkap leleh tuh..... Walaupun bukan keta Ferrari atau intan bolian tp mmg bestlah.... Video ini mngisahkan ttg my hubby's life and my love story. Terkejut gila aku dibuatnya n menangis tuu... (huhu) masa tgk video ni mgenangkan kisah cinta kami yg penuh dgn dugaan dan sgt2 mguji keimanan kami. Cam x caya je yg kami ni sudah bergelar suami isteri. Mmg betoila kata org kalau dah jodoh tu x kemana ek. Bukan ckit dugaan yg kami tempuh malah kdg2 datang bertalu2. Tu la jodoh kami mmg kuat walau apa yg mendatang kami stay cool. Video ni ditayangkan mgunakan LCD kepada semua tetamu slps acara potong kek. Nilah cinta ketawa dan airmata...... ewahhh...

No comments: